Stucadoorsbedrijf

Vitesse

pleisterwerk - schuurwerk

sierpleisters - lijstwerk

Italiaans pleisterwerk - uitvlakken etc.

Breng ruimtes tot leven

Stucadoorsbedrijf Vitesse heeft al ruime ervaring om de Beton-look op vele verschillende manieren en kleuren aan te brengen naar uw smaak. Of het gaat om een schouw- boven uw aanrecht blad- een complete toilet of badkamer, de opties zijn legio. Buiten het feit dat het een lust is voor ieder oog en uw ruimte tot leven laat komen, kan het ook erg praktisch zijn zoals een decoratieve beschermende spatrans boven uw aanrecht bijvoorbeeld. Zelfs uw vloer, vensterbank, tafel blad etc kunnen allemaal afgewerkt worden met deze multi- functioneel mineraal pleister.


Badkamer zonder voegen of kit

Beton-Look is ook uitstekend toe te passen voor uw badkamer, wand en vloer in 1 stuk afgewerkt. Geen lelijke voegen of beschimmelde kit naden die alleen maar risico geven op lekkage’s. Met het totaal pakket van Stucadoorsbedrijf Vitesse bent u verzekerd van een 100% waterdichte badkamer (toilet) met een schitterende afwerking welke mogelijk is in diverse kleuren.


Afspraak maken voor advies en een offerte?

Op zoek naar de vakman voor uw decoratieve wand en/of vloer afwerking? Vanuit Eindhoven werkt Stucadoorsbedrijf Vitesse voor opdrachtgevers en particulieren in de regio Tilburg - Den Bosch - Helmond. Interesse? Bekijk het uitgebreide portfolio op deze website, bel (06) 46 07 42 14 voor een afspraak. Of vul uw wensen in en vraag een offerte aan.