Stucadoorsbedrijf

Vitesse

pleisterwerk - schuurwerk

sierpleisters - lijstwerk

Italiaans pleisterwerk - uitvlakken etc.

Italiaans pleisterwerk: luxe uitstraling door marmerstructuur

Italiaans of Venetiaans pleisterwerk is een luxueuze afwerktechniek die uw muren en plafonds een fraaie, marmeren uitstraling geeft. Remy Pot heeft zich de afgelopen jaren in deze eeuwenoude techniek bekwaamd. Ook u kunt met marmerstuc een klassieke of een moderne sfeer creëren in uw huis. Graag staat hij u met raad en daad terzijde.


Tijdrovende klus

Stucadoorsbedrijf Vitesse brengt Italiaans pleisterwerk aan op muren of plafonds die spuitklaar zijn. Het is essentieel dat uw muur of plafond 100% egaal is, want kleine oneffenheden zijn direct zichtbaar. Marmerstuc aanbrengen is een tijdrovende klus. Remy Pot brengt in etappes 3 flinterdunne lagen aan. Zijn slag bepaalt uiteindelijk de marmerstructuur. Kleine slagen zijn ideaal voor kleine oppervlaktes. Bij grote oppervlaktes hebben grote slagen de voorkeur. Italiaans pleisterwerk komt het beste tot zijn recht als u accenten wilt aanbrengen in een ruimte. Denk daarbij aan schouwen, sierwandjes of trapgaten.


Afspraak maken voor Italiaans pleisterwerk?

Bent u op zoek naar een vakman voor Venetiaans pleisterwerk in uw woning? Vanuit Eindhoven werkt Stucadoorsbedrijf Vitesse voor opdrachtgevers en particulieren in de regio Tilburg – Den Bosch – Helmond. Bekijk het uitgebreide portfolio met voorbeelden van lijstwerk op deze website? Bel (06) 460 742 14 voor een afspraak. Of vul uw wensen in en vraag een offerte aan.