Stucadoorsbedrijf

Vitesse

pleisterwerk - schuurwerk

sierpleisters - lijstwerk

Italiaans pleisterwerk - uitvlakken etc.

Kalk is ideaal voor renovatie, restauratie én nieuwbouw

Net als leem zorgt kalk voor een gezond woonklimaat. Door de hoge pH-waarde van kalk en de alkaliteit vindt schimmel geen voedingsbodem in kalk, hetgeen een positieve uitwerking heeft in monumenten en oudere woningen, maar ook op het binnenklimaat van nieuwbouw.

Eigenschappen

Na de tweede wereldoorlog en tijdens de wederopbouw met inferieure hydraulische kalkmortels, gips, cement producten en goedkope industriële bouwmaterialen raakten de voordelen van kalk vergeten. In onze tijd is natuurlijke kalk herontdekt voor de degelijke en duurzame afwerking van wanden en gevels, kalk is rustiger te verwerken als de nu gangbare materialen cement en gips. Daarentegen is kalk taaier, flexibeler en daardoor juist op de lange termijn veel sterker en duurzamer. Kalk is ook desinfecterend, vochtregulerend en bijzonder geschikt voor decoratieve vormgeving.

Badkamer dicht zonder tegels

Kalkpleisters zijn ideaal om uw badkamer -toilet -keuken- vloer(en) en nog vele meerdere mogelijkheden om mee af te werken. Door gebruik van de juiste materialen en afwerking wordt er een 100% waterdicht oppervlakte gemaakt waar u velen jaren lang onderhoudsvrij plezier van heeft.


Afspraak maken voor kalkpleister?

Op zoek naar een specialist bij uitstek voor uw kalkpleister? Vanuit Eindhoven werkt stucadoorsbedrijf Vitesse voor opdrachtgevers en particulieren in de regio Tilburg – Den Bosch – Helmond. Interesse? Bekijk het uitgebreide portfolio met voorbeelden van kalkpleisters op deze website? Bel (06) 460 742 14 voor een afspraak. Of vul uw wensen in en vraag een offerte aan.