Stucadoorsbedrijf

Vitesse

pleisterwerk - schuurwerk

sierpleisters - lijstwerk

Italiaans pleisterwerk - uitvlakken etc.

Lijstwerk voor moderne of klassieke uitstraling

In professioneel lijstwerk is de hand van de vakman in één oogopslag zichtbaar. Lijstwerk is een wand- en plafondversiering die al eeuwen wordt toegepast. Veel historische gebouwen bevatten schitterende met de hand vervaardigde lijsten en ornamenten. Vandaag de dag vormen ook lijstwerk en moderne huizen een succesvolle combinatie. Stukadoor Remy Pot heeft zich gespecialiseerd in deze bijzondere techniek. Zijn oog voor detail, engelengeduld en vakmanschap zijn bepalend voor een oogverblindend eindresultaat.


Uw persoonlijke smaak geeft de doorslag

Stucadoorsbedrijf Vitesse verstaat de kunst om met lijstwerk een klassieke of moderne uitstraling te geven aan uw muren en plafonds. Uiteraard geeft uw persoonlijke smaak daarbij de doorslag. Daarnaast spelen ook de grootte van de ruimte of het type huis een belangrijke rol. Een dubbele, een driedubbele of een ronde lijst: de mogelijkheden zijn legio. Om een fraai lijnenspel te creëren zorgt Remy Pot voor: kaarsrechte muren en plafonds, lijsten die breed genoeg zijn en naadloze overgangen.


Afspraak maken voor lijstwerk?

Lijstwerk is dé specialiteit van stukadoor Remy Pot. Interesse? Vanuit Eindhoven werkt hij voor opdrachtgevers en particulieren in de regio Tilburg – Den Bosch – Helmond. Bekijk het uitgebreide portfolio met voorbeelden van lijstwerk op deze website? Bel (06) 460 742 14 voor een afspraak. Of vul uw wensen in en vraag een offerte aan.