Stucadoorsbedrijf

Vitesse

pleisterwerk - schuurwerk

sierpleisters - lijstwerk

Italiaans pleisterwerk - uitvlakken etc.

Schuurwerk voor een rustieke uitstraling

Schuurwerk is als afwerktechniek ideaal voor muren en plafonds vanwege de rustieke uitstraling. Bij binnenvallend daglicht ziet een geschuurd plafond er iedere keer anders uit. Een schuurpleister neemt vocht op en is om die reden ook geschikt voor natte ruimtes zoals toilet, keuken en badkamer.


De handtekening van de stukadoor

Voor het beste resultaat is het belangrijk om het schuurwerk in één keer aan te brengen en af te werken. Het schuureffect ontstaat doordat Remy Pot met een spons slagen maakt in de net aangebrachte mortel. Daarvoor gebruikt hij een grove of een fijne spons. Elke stukadoor heeft zijn eigen handtekening. Als klant hebt u de keuze uit een lijnenspel met maantjesstructuur of wildverband. Bij deze tweede optie worden met een fijne spons willekeurige schuurslagen gemaakt. Wildverband oogt rustiger en geeft bij zonlicht een mooie glinstering.


Afspraak maken voor schuurwerk?

Op zoek naar een specialist om schuurwerk aan te brengen? Vanuit Eindhoven werkt stucadoorsbedrijf Vitesse voor opdrachtgevers en particulieren in de regio Tilburg – Den Bosch – Helmond. Interesse? Bekijk het uitgebreide portfolio met voorbeelden van schuurwerk op deze website? Bel (06) 460 742 14 voor een afspraak. Of vul uw wensen in en vraag een offerte aan.