Stucadoorsbedrijf

Vitesse

pleisterwerk - schuurwerk

sierpleisters - lijstwerk

Italiaans pleisterwerk - uitvlakken etc.

Spachtelputz: kant-en-klare sierpleister

Spachtelputz is de meest gebruikte sierpleister die met een spatel of een plamuurmes aan uw muren of plafonds wordt aangebracht. Spachtelputz is een kant-en-klaar product dat voor 80% uit witte, gebroken marmerkorrels bestaat en voor 20% uit bindmiddel. Deze sierpleister kan tegen een stootje en is dus ideaal voor gezinnen met kinderen.


Leverbaar in elke kleur en meerdere diktes

De marmerkorrels in Spachtelputz zijn verkrijgbaar in vele varianten. De meest voorkomende zijn: extra fijn (0,5 mm), fijn (1,0 mm) en middel (1,5 mm). Een extra fijne korrel geeft de muur een fijnere structuur dan een grovere korrel. Stucadoorsbedrijf Vitesse brengt spachtelputz aan in diktes van 0,5 tot 4 millimeter. Spachtelputz is leverbaar in elke gewenste kleur. Vanwege het ruimtelijke effect in de kamer kiezen de meeste mensen bewust voor wit of extra wit. Kiest u voor kleur, dan moeten ook de marmerkorrels in dezelfde kleur aangemaakt worden.


Afspraak maken voor Spachtelputz?

Op zoek naar een vakman om spachtelputz aan te brengen? Vanuit Eindhoven werkt stucadoorsbedrijf Vitesse voor opdrachtgevers en particulieren in de regio Tilburg – Den Bosch – Helmond. Interesse? Bekijk het uitgebreide portfolio met voorbeelden van spachtelputz op deze website? Bel (06) 460 742 14 voor een afspraak. Of vul uw wensen in en vraag een offerte aan.