Stucadoorsbedrijf

Vitesse

pleisterwerk - schuurwerk

sierpleisters - lijstwerk

Italiaans pleisterwerk - uitvlakken etc.

Elektromagnetische vervuiling

Stucadoorsbedrijf Vitesse kan uw ruimte isoleren van elektromagnetische straling van buitenaf. Hiermee creëert u een fijne ruimte waarin wij de elektromagnetische straling tot wel 90% kunnen terug dringen. Dit doormiddel van een gaas weefsel die in het stucwerk wordt verwerkt waardoor de esthetiek dus niet wordt aangepast maar het woongenot wel optimaal blijft.


Ook complete en professionele metingen van de elektra vervuiling kunnen wij compleet voor u verzorgen tegen scherpe prijzen. Vervolgens kan er een rapport met een passend advies worden opgesteld.


Waarom elektromagnetische straling bestrijden

Elektromagnetische straling zet het lichaam letterlijk onder spanning. Het verstoort de balans en dwingt het lichaam te reageren op de stress door continu te trachten de balans te herstellen. Deze constante prikkel om de balans te herstellen put het lichaam uit. Een lichaam dat stress ondervindt, gebruikt energie (glucose) om de balans te herstellen. Glucose is tevens de belangrijkste bron van energie voor de hersenen. Ook verstoort elektromagnetische straling de hormoonhuishouding, waardoor o.a. het concentratievermogen afneemt.


Afspraak maken voor straling’s werend opties in het stucwerk?

Op zoek naar de vakman voor dit werk? Vanuit Eindhoven werkt Stucadoorsbedrijf Vitesse voor opdrachtgevers en particulieren in de regio Tilburg - Den Bosch - Helmond. Interesse? Bel (06) 46 07 42 14 voor een afspraak. Of vul uw wensen in en vraag een offerte aan.