Stucadoorsbedrijf

Vitesse

pleisterwerk - schuurwerk

sierpleisters - lijstwerk

Italiaans pleisterwerk - uitvlakken etc.

Vocht en/of zout metingen

Stukadoorsbedrijf Vitesse is de partij voor u in geval van schade’s. Gedegen advies en benodigde metingen en test woorden uitgevoerd, denk hierbij aan zout en vocht metingen, om te bepalen wat de schade heeft veroorzaakt - hoe groot het is - en wat er gedaan moet worden om het z.s.m. en goed mogelijk te herstellen. Stucadoorsbedrijf Vitesse verzorgt goede snelle service en duidelijke heldere offerte’s voor uw verzekerings maatschappij.


Water en/of zout schade’s

Het is belangrijk om te bepalen met wat voor een schade u te maken heeft, dit i.v.m. het herstel plan en om het in de toekomst te voorkomen. Zo wil je geen schimmel groei aan je wand en/of plafond of een grote zout afzettig die na meerdere malen aansmeren maar terug blijft komen, of een natte plek aan je wand en/of plafond. Bij goed onderzoek kan een goed plan worden neergezet om het probleem aan te pakken en op te lossen.


Afspraak maken voor professioneel advies

Op zoek naar de specialist om u schade’s te herstellen? Vanuit Eindhoven werkt stucadoorsbedrijf Vitesse voor opdrachtgevers en particulieren in de regio Helmond - Den Bosch - Helmond. Interesse? Bel (06) 46 07 42 14 voor een afspraak. Of vul uw wensen in en vraag een offerte aan.